Nemam kreiran nalog

Pristupite svim vašim informacijama i uslugama na vašem ličnom prostoru.

Već imam nalog

Ne koristite ovaj naš alat? Kontaktirajte nas pa ćemo vas uputiti!

Naša digitalna i poljoprivredna rešenja

Naša digitalna i poljoprivredna rešenja

Nudimo usluge i inovativne alate učenjem na agronomskim istraživačkim programima.

Održiva agronomska rešenja

Našu strategiju usmerili smo u dva smera: ka proizvođačima koji se bave uzgojom mlečnih krava i uzgojom goveda kao i poljoprivrednim proizvođačima koji proizvode zrno. Naše istraživanje, marketing, proizvodi i usluge su specijalizovani za ova dva područja.

Agroplus

Agroplus

Cilj programa AGROPLUS je da pomogne poljoprivrednim proizvođačima da održivo povećaju profit od svojih aktivnosti. Na osnovu naše ponude semena kukuruza, suncokreta i uljane repice i našeg novog AGRO-COVER asortimana, on takođe sadrži razne savete i usluge, dijagnostiku plodnosti zemljišta, savete o hibridima, pomoć pri odlučivanju o setvi i usmeravanje prinosa. Razrađen je zahvaljujući novoj alatki za pomoć, AGROTEMPO, koja je razvijena u partnerstvu sa MAISADOUR-om.

Otkrijte ovu uslugu
Nutriplus

Nutriplus

Cilj programa NUTRIPLUS je da pomogne poljoprivrednicima da povećaju hranljivu efikasnost svojih mešavina hrane NUTRI-GRASS, NUTRIPLUS, a takođe sadrži savete i plan usluge u četiri koraka: dijagnostiku hrane i analizu silosa, savete o hibridima, savetovanje o usevima, od setve do žetve. Oslanja se na nova sredstva za pomoć u odlučivanju u vezi sa ishranom.

Otkrijte ovu uslugu

Inovativna digitalna rešenja

Želeći da svakom od naših klijenata pružimo personalan savet optimizovan za njihovu aktivnost, razvili smo digitalna rešenja koja se oslanjaju na podršku klijentima.